Betonijzer vlechten
Door betonijzer te vlechten of te wapenen wordt een extra sterke constructie gecreëerd. Bij het aanbrengen van beton wapening wordt het beton gestort op stalen staven die met elkaar verweven zijn. Firma Omon in Ouderkerk aan de IJssel is expert op het gebied van beton wapenen. Wij beschikken over een eigen betonijzer buigmachine en wij leveren prefab betonstaal matten. U bent altijd verzekerd van een oersterke constructiebasis.

Beton wapenen Ouderkerk aan de IJssel
Firma Omon heeft jarenlange ervaring op het gebied van beton wapenen. Onze metselaars zijn uitermate bedreven als het gaat om beton vlechten. Wij hebben tal van constructies in Ouderkerk aan de IJssel voorzien van verzinkt betonijzer. Daarnaast zijn wij actief in omringende plaatsen als Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Schollevaar, Zevenhuizen, Bergambacht en Benedenkerk.

Kosten beton vlechten
De prijs van betonvlechten valt reuze mee. Tenminste, als u de werkzaamheden laat uitvoeren door de professionals van Firma Omon. Wij bieden een aantrekkelijke betonijzer prijs per meter. Wij werken snel en vakkundig, waarbij we gebruik maken van hoge kwaliteit materialen en professionele gereedschappen, waaronder onze eigen betonijzer buigmachine. Ook bieden wij prefab betonmatten te koop aan die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Onze werkwijze
Het betonijzer kan op de bouwplaats op maat gemaakt worden of u kunt kiezen voor prefab betonmatten. Onze professionele betonvlechters zorgen ervoor dat het betonstaal op de juiste plek bevestigd wordt. Het is van groot belang dat verzinkt betonijzer bedekt is met voldoende beton. Bij een gebrekkige bedekking gaat de wapening in het beton namelijk verweren, waardoor de betonconstructie minder lang mee gaat.

Betonwerkzaamheden
Bij Firma Omon kunt u ook terecht voor andere bronwerkzaamheden, waaronder het storten en afwerken van betonnen vloeren en het plaatsen van betonnen prefab kelders. Wij werken altijd snel en vakkundig. Door verschillende werkzaamheden met elkaar te combineren kunnen wij u een extra scherpe prijs aanbieden. Vraag vandaag nog een offerte aan.