Spachtelputz
Met spachtelputz kiest u voor een oersterke afwerking van wanden en plafonds. De prijs van spachtelputz ligt lager dan de kosten van andere soorten sierpleister. Firma Omon verzorgt spachtelputz stucwerk voor voor nieuwbouw en bestaande woningen. Onze professionele stukadoors brengen de spachtelputz met de grootst mogelijke zorg aan en staan garant voor een perfecte afwerking.

Stucwerk Ouderkerk aan de IJssel
Firma Omon is dé expert in stucwerk in Ouderkerk aan de IJssel en omgeving. Ons aannemersbedrijf bestaat al sinds 1912 en onze gediplomeerde stukadoors beschikken over jarenlange ervaring met het aanbrengen van spachtelputz. Behalve in Ouderkerk aan de IJssel zijn wij ook actief in omringende plaatsen als Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Berkenwoude, Zuidbroek, Achterbroek en Bendenheul.

Prijs spachtelputz
Wanneer u spachtelputz stucwerk door Firma Omon laat verzorgen, bent u verzekerd van de scherpste prijs. De kosten van spachtelputz stucwerk zijn per m2 inclusief arbeidsloon en materialen. Het aanbrengen van spachtelputz op plafonds is iets duurder dan het aanbrengen op muren, omdat plafonds moeilijker bereikbaar zijn voor onze stukadoors. Vraag een offerte aan om de kosten voor de gewenste werkzaamheden te bepalen.

Wat is spachtelputz?
Spachtelputz is een sierpleister met een fijne korrel. U heeft keuze uit verschillende korrelafmetingen. Spachtelputz is erg sterk waardoor u beschadigingen van de muur voorkomt en u vuil eenvoudig kunt afnemen. U kunt spachtelputz ook op kleur kiezen. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk. Naast binnenmuren en plafonds is dit type sierpleister ook geschikt voor buitenmuren. het aanbrengen van een nieuwe laag spachtelputz over spachtelputz is ook mogelijk.

Ook voor granolwerk
Naast het aanbrengen van spachtelputz verzorgt Firma Omon ook stucwerk met granol. Granolwerk herkent u aan de grove structuur. Onze stukadoors brengen granol aan in verschillende patronen. Granol is net als spachtelputz bijzonder sterk en u kunt granolwerk eenvoudig overschilderen. Wij informeren u graag naar de prijs per m2 en andere soorten stucwerk die wij aanbieden.

Uw vertrouwde aannemersbedrijf
Naast het aanbrengen van spachtelputz, granol en andere stukadoorswerkzaamheden, kunt u bij Firma Omon ook terecht voor metselwerk, voegwerk en het betegelen van muren. Onze vakmensen verzorgen eveneens betonwerk als het storten en afwerken van betonvloeren.