Cementdekvloeren smeren
Bij Firma Omon in Ouderkerk aan de IJssel bent u aan het juiste adres voor het leggen van zand cement vloeren. Een cementdekvloer vormt de afdeklaag op een bestaande vloerconstructie, bijvoorbeeld op een ruwe betonvloer. Een cementdekvloer wordt geëgaliseerd, zodat hier op een later moment de gewenste vloerbedekking op aangebracht kan worden. Ook wordt de zandcement dekvloer gebruikt om de juiste hoogte te bereiken om daarin bijvoorbeeld leidingen en vloerverwarming te verwerken.

Cementdekvloer Ouderkerk aan de IJssel
Firma Omon is specialist in het storten en egaliseren van cementdekvloeren geschikt voor verschillende gewichten. Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Ouderkerk aan de IJssel, maar we leggen ook zand cement vloeren in nabijgelegen plaatsen als Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Schollevaar, Zevenhuizen, Bergambacht en Benedenkerk. Wij leveren altijd een perfect en keurig afgewerkt eindresultaat. Desgewenst kunt u ook voor het verwijderen van zandcement dekvloeren bij ons terecht.

Kosten zandcement dekvloer m2
Wat kost het storten en uitvlakken van een cementdekvloer? Waarschijnlijk minder dan u denkt! Bij Firma Omon beschikken wij over jarenlange ervaring in het storten en egaliseren van zand cement vloeren. De prijs van het leggen van een cementdekvloer wordt berekend per m2. Deze kosten zijn inclusief arbeidsloon en materialen. Wij maken altijd gebruik van hoge kwaliteit zand cement mortel en onze eigen professionele gereedschappen. Vraag direct een offerte aan om de prijs voor de aanleg van uw cementdekvloer te bepalen.

Aanleg cementdekvloer
De cementdekvloer wordt aangelegd met een mortel bestaande uit zand, cement en water. De aanleg van zand cement vloeren is meestal voordeliger dan het direct afwerken van de betonnen draagvloer. De vloer wordt egaal uitgevlakt met met cement, al is het ook mogelijk om hoogteverschillen aan te brengen. Een cementdekvloer is geschikt voor uiteenlopende soorten vloerbedekking. Door een vloer op te hogen met zandcement kan deze ook geschikt gemaakt worden voor leidingen en vloerverwarming.

Betonvloeren storten
Behalve voor de aanleg van cementdekvloeren, kunt u bij Firma Omon ook terecht voor het storten van betonnen vloeren, waarbij wij eveneens de betonwapening verzorgen. Wij plaatsen eveneens betonnen prefab kelders. Door zowel het storten van de betonnen draagvloer als het leggen van de cementdekvloer door ons te laten verzorgen, bent u verzekerd van een perfect resultaat en een nóg scherpere prijs.