Voegwerk
Firma Omon verzorgt voegwerk voor binnen en buiten. U kunt bij ons terecht om voegen in de badkamer te impregneren en voegen in de buitenmuur uit te hakken en te herstellen. Wij bieden een scherpe prijs per m2 voegwerk. Voor de buitenmuur heeft u de keuze uit verschillende soorten voegen, waaronder platvol. Bij Firma Omon bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring als het gaat om voegen vervangen. Firma Omon verzorgt eveneens gevelreiniging.

Ambachtelijk voegbedrijf
Ons aannemers- en voegbedrijf is in 1912 door Abraham Omon opricht. Meer dan een eeuw later zijn wij nog steeds gevestigd in Ouderkerk aan de IJssel. Tot in de wijde omgeving staan wij bekend om onze expertise op het gebied van voegen verwijderen van de gevel en voegwerk repareren. Wij zijn eveneens actief in omringende plaatsen als Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Schollevaar, Zevenhuizen, Bergambacht en Benedenkerk.

Voegen prijs per m2
De voegwerk prijs per m2 is afhankelijk van het type voeg dat u kiest. Wij bieden concurrerende prijzen voor voegwerk vervangen, zowel voor grote als kleine werkzaamheden. De tarieven van Firma Omon zijn inclusief materialen en arbeidsloon. Doordat wij onze materialen voordelig inkopen kunnen wij een scherpe prijs per m2 bieden om voegen opnieuw te voegen. Wij beschikken eveneens over professioneel gereedschap om voegen uit te hakken.

Verschillende soorten voegen
Bij Voegbedrijf Firma Omon heeft u de keuze uit verschillende soorten voegen. Zo kunt u kiezen voor keurig afgewerkt platvol voegwerk. Bijvoorbeeld een platvol gladde voeg of een platvol geborstelde of gekamde voeg. Andere soorten voegwerk zijn eveneens mogelijk. Wij adviseren u graag welk type voegwerk het beste bij de muur past.

Metselwerk
Naast voegen verwijderen en herstellen, kunt u ook bij Firma Omon terecht voor professioneel metselwerk. U kunt kiezen uit verschillende typen metselstenen. Onze ambachtelijke metselaars beschikken over jarenlange ervaring en metselen verschillende soorten metselverbanden. Door uw metselwerk én voegwerk door Firma Omon te laten uitvoeren, bent u verzekerd van een extra voordelige prijs.