Stucadoorswerk
Wilt u muren of plafonds laten stucen? Voor al uw stucwerk buiten of binnen bent u bij Firma Omon in Ouderkerk aan de IJssel aan het juiste adres. Onze gediplomeerde stukadoors beschikken over uitgebreide ervaring met het stucen van kamers, badkamers en met gevelstucwerk. Ook voor reparatie stucwerk – om scheuren in stucwerk te herstellen – kunt u bij ons terecht. Firma Omon levert ambachtelijk stucadoorswerk voor een aantrekkelijke prijs. Vraag direct een offerte voor een stucadoor aan!

Stucwerk Ouderkerk aan de IJssel
Firma Omon is al meer dan 100 jaar een vertrouwde naam in Ouderkerk aan de IJssel en omgeving. Ons aannemersbedrijf werd in 1912 opgericht door Abraham Omon en heeft sindsdien vele honderden muren, plafonds, badkamers en gevels voorzien van topkwaliteit stucwerk. Onze stucadoors zijn ook actief in omringende plaatsen als Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Berkenwoude, Zuidbroek, Achterbroek en Bendenheul.

Kosten stucadoor per m2
“Wat kost een stukadoor?” Vraagt u zich waarschijnlijk af. Bij Firma Omon hanteren wij een stucadoor prijs per m2. Onze prijzen zijn inclusief arbeidsloon en hoge kwaliteit materialen. Wij brengen onze eigen gereedschappen mee. De kosten van stucadoren zijn verder afhankelijk van het soort stucadoorswerk dat u wilt laten uitvoeren. Vraag om onze tarieven voor het stucadoren van muren, plafonds, badkamers, gevels of reparatie stucwerk.

Werkzaamheden stucadoor
Met stucwerk geeft u uw woning een mooie opknapbeurt. De stucadoor bewerkt muren en plafonds met mortel, specie en/of vergelijkbare producten. U heeft de keuze uit verschillende soorten sierpleister. Wij brengen onder meer granol en spachtelputz aan. Wij kunnen de muur ook glad afwerken zodat deze vervolgens geverfd, behangen, betegeld kan worden.

Andere werkzaamheden
U kunt Firma Omon ook inschakelen voor andere aannemerswerkzaamheden, zoals metselwerk in verschillende verbanden en diverse soorten voegwerk. Kiest u liever voor een betegelde muur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verder kunt u voor diverse betonwerken bij ons terecht. Wij storten onder meer betonnen vloeren en onze vakmensen werken deze zorgvuldig af.