Opvijzelen van gebouwen
Firma Omon in Ouderkerk aan de IJssel is gespecialiseerd in het opvijzelen en rechtzetten van gebouwen. Met deze unieke expertise onderscheiden we ons van andere aannemersbedrijven in de omgeving. Bij het opvijzelen wordt uw huis weer in de originele positie teruggeplaatst. Naast het opvijzelen van uw woning bieden wij ook maatregelen om toekomstige verzakking te voorkomen. De kosten van het rechtzetten van uw woning worden deels gecompenseerd door de daaropvolgende waardestijging van uw huis.

Huis opvijzelen Ouderkerk aan de IJssel
Aannemersbedrijf Firma Omon is in 1912 opgericht door Abraham Omon. Wij zijn al meer dan 100 jaar een begrip in Ouderkerk aan de IJssel en omstreken. Door de jaren heen hebben onze experts ook tal van oude huizen en boerderijen opgevijzeld in omringende plaatsen als Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Berkenwoude, Zuidbroek, Achterbroek en Bendenheul. U bent altijd verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Kosten huis opvijzelen
Firma Omon in staat om concurrerende tarieven te bieden voor het opvijzelen van uw huis of boerderij, waardoor de prijs mogelijk lager uitpakt dan u verwacht. Door onze jarenlange expertise werken wij altijd snel en vakkundig. Ook beschikken wij over de juiste machines en gereedschappen. Door het opvijzelen van uw huis te combineren met maatregelen om toekomstige verzakken te vermijden zijn wij in staat om u extra voordelige tarieven te bieden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Opvijzelen huis of boerderij
Wij vijzelen uw huis op volgens de traditionele methode. Uiteraard voldoet deze methode aan alle veiligheidseisen en zal uw woning geen schade ondervinden tijdens het proces. Wij hakken eerst een paar gaten in het pand voor het plaatsen van de vijzels. Tijdens het opvijzelen wordt nauwkeurig in de gaten gehouden of de woning gelijktijdig omhoog beweegt. Hierdoor wordt voorkomen dat er scheuren in uw huis ontstaan. Wanneer het gebouw recht staat worden alle gemaakte gaten keurig dichtgemetseld en afgewerkt.