Betonwerk
Firma Omon is dé betonspecialist in Ouderkerk aan de IJssel. Onze vakmensen verzorgen uiteenlopende betonwerkzaamheden: wij maken betonnen funderingen, wij storten beton voor terrassen en bedrijfsvloeren en wij plaatsen prefab betonkelders. Onze betonwerkers zorgen eveneens voor een perfecte afwerking van uw betonvloer. Bij Firma Omon bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat voor een scherpe prijs.

Betonspecialist in de buurt
Onze betonwerkers storten niet alleen beton in Ouderkerk aan de IJssel, maar zijn ook actief in omringende plaatsen als Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Berkenwoude, Zuidbroek, Achterbroek en Bendenheul. Firma Omon is in 1912 opgericht door Abraham Omon en ons aannemersbedrijf staat al meer dan 100 jaar bekend om onberispelijk vakmanschap. Vraag direct een offerte aan!

Wat kost beton storten?
De exacte kosten van beton storten zijn afhankelijk van de hoeveelheid beton die u with storten en het soort afwerking. Firma Omon biedt aantrekkelijke prijzen voor plaatsing en afwerking van betonvloeren, prefab betonkelders en betonnen funderingen. Onze tarieven zijn inclusief arbeidsloon voor onze betonwerkers en materialen, waaronder betonstaal en het beton zelf. Met onze betonspecialisten bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Betonvloer
Het storten en afwerken van een betonvloer is precisiewerk dat u het beste kunt overlaten aan de betonspecialisten van Firma Omon. Wij maken zowel betonnen funderingen, vloeren op de begane grond en verdiepingsvloeren. Wij zorgen niet alleen voor een professionele plaatsing, maar ook voor een vakkundige afwerking. Ter afwerking van de betonvloer brengen wij een afwerklaag aan waardoor een mooie egale vloer ontstaat.

Prefab betonkelders
Met een betonkelder creëert u een zee van ruimte onder uw woning: een perfecte berging voor uw spullen of een extra kamer onder uw huis. Firma Omon heeft veel ervaring met het plaatsen van prefab betonkelders. Wij zijn in staat om in weinig tijd de kelder te plaatsen en af te werken, alles voor een nette prijs. U kunt kiezen uit verschillende modellen prefab betonkelders.