Granolwerk
Met granol kiest u voor een betaalbare vorm van stucwerk die past in vrijwel elk interieur. Bij Firma Omon kunt u granolwerk voor bijzonder lage kosten per m2 laten aanbrengen. Onze stukadoors beschikken over jarenlange ervaring en werken snel, netjes en met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Ook als u van het granol sierpleister af wilt, kunt u bij ons terecht. Tegen een scherpe prijs kunnen wij het granol op uw muur weer glad maken.

Stukadoor voor granol
Firma Omon in Ouderkerk aan de IJssel is uw vertrouwde adres voor het aanbrengen of glad maken van granol. Onze stukadoors verzorgen eveneens granolwerkzaamheden in nabijgelegen plaatsen als Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Schollevaar, Zevenhuizen, Bergambacht en Benedenkerk.

Granol kosten
De kosten van granol liggen lager dan andere vormen van stucwerk. Bij Firma Omon is de prijs van granolwerkzaamheden per m2 inclusief arbeidsloon en materialen. Uiteraard gebruiken wij alleen hoge kwaliteit granol die jarenlang mee gaat. Verder maken wij gebruik van onze eigen professionele gereedschappen. Vraag direct een offerte aan!

Voordelen van granol
Granol is vooral herkenbaar aan de grove structuur. Granolwerk was vooral in de jaren zeventig en tachtig een veelgebruikte vorm van sierpleister, maar wint tegenwoordig weer aan populariteit. En terecht, want granol past in vrijwel elk interieur en is eenvoudig over te schilderen. Granolwerk is oersterk en u heeft de keuze uit verschillende patronen. 

Stucadoorswerkzaamheden
Behalve voor granolwerk kunt u bij Firma Omon ook terecht voor andere stukadoorswerkzaamheden, waaronder het glad maken van muren. Binnenshuis stucen onze vakmensen muren, plafonds en badkamers. Buitenshuis verzorgen wij gevelstukwerk. Wij herstellen eveneens scheuren in het stucwerk. U kunt altijd rekenen op ons vakmanschap en een scherpe prijs.

Andere werkzaamheden
De vakmensen van Firma Omon staan ook paraat voor andere aannemerswerkzaamheden, waaronder metselwerk, voegwerk en het betegelen van muren. Wij verzorgen eveneens betonwerkzaamheden, zoals het storten van vloeren en het plaatsen van prefab betonkelders.