Metselwerk
Een muur metselen is vakwerk: bij Firma Omon is uw metselwerk altijd in goede handen. Ons metselbedrijf staat voor jarenlange ervaring, kwaliteit en scherpe prijzen. Wij metselen muren op beton en op fundering. U heeft de keuze uit diverse soorten metselstenen. Ook het metselen van betonblokken behoort tot de mogelijkheden. Onze metselaars zijn gespecialiseerd in verschillende ambachtelijke metselverbanden, waaronder kruisverband.

Ambachtelijk metselbedrijf
Firma Omon is al meer dan 100 jaar een begrip in Ouderkerk aan de IJssel en omstreken. Ons aannemers- en metselbedrijf werd in 1912 opgericht. Behalve in Ouderkerk aan de IJssel zijn onze metselaars eveneens actief in omringende plaatsen als Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Berkenwoude, Zuidbroek, Achterbroek en Bendenheul.

Prijs per m2 metselwerk
Firma Omon biedt zeer concurrerende prijzen per m2 metselwerk, zowel voor grote als kleine klussen. Onze tarieven per m2 metselwerk zijn inclusief arbeidsloon en materialen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij kopen onze materialen voordelig in, zonder af te dingen op kwaliteit. Bij ons metselbedrijf altijd verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Metselverbanden
Onze vakmensen metselen in diverse ambachtelijke metselverbanden. Wij metselen onder meer muren in kruisverband, Engels verband, elleboogverband en daltrapverband. U bent altijd verzekerd van een keurig afgewerkt resultaat voor een uitstekende prijs. Wij adviseren u graag welk metselverband het beste bij uw muur past. Voor meer informatie over de prijs per m2 van de verschillende metselverbanden kunt u contact met ons opnemen.

Metselwerk voegen
Een gemetselde muur is pas echt af nadat deze gevoegd is. Firma Omon verzorgt eveneens het voegwerk van uw muren, waarbij u de keuze heeft uit verschillende soorten voegen. Wanneer het voegwerk van uw bestaande muur niet meer op orde is kunnen wij de voegen uithakken en vervangen. Wij zorgen altijd voor een voeg die perfect past bij het type steen.

Onze werkzaamheden
Firma Omon is veel meer dan alleen een metselbedrijf. Zo verzorgen wij ook betonwerk, stukadoorswerk, tegelwerk en wij vijzelen complete panden op. Wij werken samen met diverse bedrijven in de regio, ook in onderaanneming. Door metselwerk met andere werkzaamheden te combineren, kunt u rekenen op een nog scherpere prijs. Vraag direct een offerte aan.

Call Now Button