Tegelwerk
Laat uw tegelwerk verzorgen door Firma Omon in Ouderkerk aan de IJssel. Onze vakkundige tegelzetters verzorgen onder meer tegelwerken in de keuken, het toilet en de badkamer. Wij verzorgen eveneens de ondergrond van het tegelwerk en wij werken het geheel perfect af met keurig en volledig waterdicht voegwerk. De prijzen van ons tegelwerk zijn uiterst concurrerend. Vraag direct een offerte aan!

Tegelwerken Ouderkerk aan de IJssel
Firma Omon is uw vertrouwde adres voor tegelwerk in Ouderkerk aan de IJssel. Ons aannemersbedrijf is in 1912 opgericht en onze tegelzetters beschikken elk over jarenlange ervaring met het zetten van tegels in keukens, toiletten en badkamers. Naast Ouderkerk aan de IJssel zijn wij ook actief in omringende plaatsen als Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Schollevaar, Zevenhuizen, Bergambacht en Benedenkerk.

Kosten tegelwerk
Doordat wij snel en vakkundig werken zijn wij staat om een concurrente prijs voor ons tegelwerk te bieden. Onze prijzen voor tegelwerk zijn inclusief arbeidsloon en materialen. Wij maken alleen gebruik van tegels die tientallen jaren mee gaan en van hoge kwaliteit voegmaterialen. Verder gebruiken wij professionele gereedschappen. U bent altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Professioneel tegelwerk
Uiteraard heeft u een vrijwel ongelimiteerde keuze uit tegels voor uw keuken, toilet of badkamer. Wij staan u graag bij met advies. Het is mogelijk om de voegkleuren van het tegelwerk af te stemmen op de kleur van de tegels. Onze tegelzetters verzorgen eveneens de ondergrond van het tegelwerk. Het is van groot belang dat de tegels op een egaal oppervlak worden aangebracht. Onze vakmensen verzorgen alle tegelwerken volgens  de geldende richtlijnen

Stucadoorwerk
Bij Firma Omon kunt u uw tegelwerken combineren met verschillende soorten stukadoorswerk, zoals het aanbrengen van sierpleister of het gladstrijken van muren. Door verschillende werkzaamheden te combineren met het tegelwerk bent u verzekerd van een extra scherpe prijs. Laat het ons bij de offerteaanvraag voor uw tegelwerk even weten als u eveneens andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren.